5 shoptips voor sfeervolle lampen

huizemus shoptips sfeervolle lampen

Het is weer even wennen; in het donker opstaan en ’s avonds rond etenstijd de lampen in huis al weer aan. Het is herfst! De woonmaand oktober is hét moment om het binnen knus en gezellig te maken. De juiste verlichting is hierbij belangrijk, licht heeft namelijk een grote invloed op kleuren, sfeer en de ruimtewerking in je huis. 

Gelukkig hebben lampen al lang niet meer alleen een praktische functie, maar heb je ze tegenwoordig in de mooiste kleuren, soorten en maten. Vandaag 5 shoptips voor toffe lampen onder de €60,-. Extra leuk: een heleboel lampen zijn in de maand oktober ook nog eens in de aanbieding. Shoppen maar!

Bron omslagfoto: Huizemus. Lamp Spectra, Sieme Musters

Vogeltrek

Een echte eyecatcher, deze toffe kraanvogellamp! Mooi te combineren met rustige kleuren zoals op dit plaatje, maar ook met kleuren als smaragdgroen of donkerblauw staat het heel chic.

huizemus shoptips sfeervolle lampen
Xenos Lampenvoet Kraanvogel€39,99, €31,99
Xenos Lampenkap Velvet Rood – €12,99

De bloemetjes binnen

Op Instagram zie ik de laatste tijd bij een heleboel accounts de bloemvormige hanglamp van Georges Store voorbij komen. Hij is prachtig, maar niet goedkoop. In de folder van Karwei kwam ik een leuke variant op deze lamp tegen.

huizemus shoptips sfeervolle lampen
Karwei Hanglamp Floris – €79,95, €59,96

Natural Beauty

Deze hanglamp vormt als eenling een mooie rustige basis. Ook is hij heel goed met andere lampen in natuurlijke tinten en materialen te combineren. Lekker Mixen en Matchen dus!

huizemus shoptips sfeervolle lampen
Kwantum Ain Naturel – €35

Octo- (ber)lamp

Octopussen zijn volgens ontwerpduo Tjalle en Jasper de nieuwe flamingo’s en unicorns. Als je deze tafellamp in huis haalt, ben jij dus misschien wel een echte trendsetter. Ik heb zelf een hanglamp van dit merk en nadat je het eenvoudige bouwpakketje in elkaar hebt gezet, kun je genieten van gezellig licht en een unieke, sfeervolle lamp.

huizemus shoptips sfeervolle lampen
Octospere Van Tjalle en Jasper – €39

Zie de maan schijnt…

Over ruim een maand is onze lieve Sint al weer in het land en kan dit maantje vast een heerlijke sfeer brengen in een kinderkamer. Gelukkig mag dit lampje er zonder kinderen ook zeker zijn in je interieur. Komt heel mooi uit op een gekleurde muur en brengt meteen gezelligheid in huis.  Luka maakt deze lampjes met de hand, dus hij wordt na bestelling speciaal voor je gemaakt.

huizemus shoptips sfeervolle lampen
Luka Jacobs Maanlamp – €59,95

Tot slot

Hopelijk ben je door dit blog geïnspireerd geraakt en voel jij je deze herfst ook helemaal fijn in huis met gezellige verlichting!

4 antwoorden op “5 shoptips voor sfeervolle lampen”

Reacties zijn gesloten.