Onze bruiloft styling

Zomerbruiloft styling

Met heel veel trots en nog een beetje op een roze wolk deel ik graag met jullie wat sfeerfoto’s van onze bruiloft.

Grappig feitje: Ik was altijd het type dat heel hard riep dat trouwen niets voor mij was. Al die keuzes en dat plannen, dat leek me veel te ingewikkeld. Totdat ik in oktober 2019 verrast werd met een super romantisch aanzoek in Barcelona en ik natuurlijk “ja!” zei. Uiteindelijk is het organiseren van onze bruiloft en de trouwdag zelf het allerleukste en mooiste dat ik ooit heb meegemaakt! Van veel mensen kregen we te horen dat de dag zo goed bij ons paste en zo persoonlijk was. Voor mij het grootste compliment! De prachtige foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door onze bruidsfotografe Marleen Nuijten.

Zomerbruiloft bruidspaar
Zomerbruiloft boeket

Bloemen en ander groen

Ik ben dol op bloemen en planten dus dit moest op onze bruiloft natuurlijk ruimschoots aanwezig zijn. Op Pinterest zocht ik naar inspiratieplaatjes voor mijn bruidsboeket. Vooral de plaatjes van de veldboeketten en wat wildere boeketjes spraken mij aan. Met deze voorbeelden ging ik naar Intratuin en zij hebben voor mij dit prachtige boeket samen gesteld. Voor de rest van de aankleding kozen we voor eucalyptustakken, gipskruid en citroen- en sinaasappeltakken (zijde). Dit kwam terug aan de stoeltjes en in vazen en flessen verspreid door de tuin.

Buitenbruiloft vintage stoelen
Buitenbruiloft bruidstaart bolussen

Thema

Mijn zus Elte was onze ceremoniemeester. Heel fijn, want zij wist precies wat wij leuk vonden. Tijdens één van onze vele brainstormsessies bedachten we het thema “citroenen”. Dit vonden we lekker zomers en een knipoog naar het land waar Thomas me ten huwelijk vroeg. Mijn zus is illustratrice en ontwierp onze trouwkaart. Ook in de styling van de bruiloft zag je overal citroenen terug komen. Een mooie rode (of gele;)) draad door de dag heen.

Zomerbruiloft uitnodiging
Zomerbruiloft styling

Foodtrucks en aankleding

Voor het eten en drinken kozen we voor foodtruckjes. Het leuke hiervan is dat mensen steeds weer even een loopje hebben, waardoor er een ontspannen sfeer ontstond. Verder doen zulke truckjes het natuurlijk geweldig voor de aankleding! De hapjes werden verzorgd door Bus van Zus en de drankjes door Karakter- Café op Wielen. We huurden een stretchtent voor het geval van regen, maar deze was ook perfect om onze vlaggetjes, lampionnen en prikkabel in op te hangen. Dit gaf meteen sfeer aan de locatie.

Zomerbruiloft foodtruck
Bus van Zus
Zomerbruiloft foodtruck
Karakterbar – Café op Wielen
Zomerbruiloft styling stretchtent
Stretchtent, vlaggen, lampionnen en lampjes

Do It Yourself

Zoals ik al vertelde ontwierp mijn zus de uitnodigingen. Mijn broer Sieme maakte een welkomstbord, dat later op de dag ook diende als achtergrond voor de photobooth. Ik knutselde zelf een slinger met oude lapjes stof en mijn moeder maakte een kaarten-slingertje voor in een oude vintage koffer. Op een marktkraam creëerden we een cadeau-tafel waar mensen hun kaart in het koffertje konden achterlaten. Ik vond het erg leuk om de creativiteit van de familie te kunnen gebruiken! Op elke tafel en statafel stond een ander flesje met eucalyptus en gipskruid. Dit varieerde van lege wijn- en sap flessen tot vazen die we overal uit onze huizen vandaan hadden getrokken. Een goedkope manier om de locatie persoonlijk aan te kleden!

Zomerbruiloft welkomstbord
Zomerbruiloft styling cadeautafel
Zomerbruiloft styling

De locatie

Wij hebben het enorme geluk gehad dat wij iemands privé achtertuin mochten gebruiken voor onze bruiloft. Maar zoals je kunt zien kun je met je eigen items elke locatie helemaal aankleden op een manier die bij jou past. De tuin hebben wij ook gebruikt voor de shoot in de ochtend. Zo zijn alle foto’s in dezelfde stijl.

Zomerbruiloft locatie
Zomerbruiloft locatie
Zomerbruiloft locatie

Tot slot

Ik hoop dat je het leuk vond om wat meer van onze trouwdag te zien! Misschien geeft het je wel inspiratie voor het organiseren van je eigen bruiloft of die van iemand in je omgeving.

Zomerbruiloft locatie

22 antwoorden op “Onze bruiloft styling”

 1. Wat ziet het er tof uit, Yonne! Gefeliciteerd met je eigen website! Alles klopt en je hebt het zo leuk beschreven. Vroeger had je het idee om een boek te schrijven en dat is dan nu, in een iets andere vorm, toch werkelijkheid geworden.
  Ik had het geluk, dat ik van het begin tot het einde bij deze bijzondere trouwdag mocht zijn. Veel succes en plezier met dit nieuwe project! En dan bedoel ik je website 😄 ❤️

 2. Hey Yonne,

  Super leuk om een kijkje te nemen op jullie grote dag.
  Gefeliciteerd met je site en veel succes met je creaties. Ik houd je in de gaten.
  Tim

 3. Het is alweer heel wat jaartjes geleden dat ik Thomas en jou ontmoette in Turkije. Ik vond jullie toen al een bijzonder lief stel dat straalde van geluk!
  Wat leuk dat je een website bent gestart en ons onder andere een kijkje laat nemen op jullie mooie huwelijksdag! De getoonde foto’s zijn niet alleen stuk voor stuk sfeervol én prachtig, ook de daarbij behorende teksten brengen de juiste sfeer over. En wat leuk dat je laat zien dat stylen met goedkope producten ook succesvol kan zijn! Ik wens je veel succes en kijk met plezier uit naar de volgende pagina die je gaat plaatsen,

  Groeten van Saskia Munneke

  1. Hoi Saskia, wat leuk dat je mijn website bekeken hebt en bedankt voor je lieve, mooie reactie! Onze vakantie in Turkije is inderdaad heel wat jaren geleden. Leuk dat we zo af en toe toch nog wat dingen van elkaar kunnen lezen en zien!

 4. Wat hebben jullie een bijzonder mooie dag gehad op een fantastische locatie! En dan helemaal verzorgd met alle creativiteit van de hele familie! Nog van harte proficiat met jullie bruiloft én met je eigen website!

 5. Super mooie Yonne, ik wens je heel veel succes met je website en een heel veel mooie gelukkige en gezonde huwelijksjaren toe. Mooi om je creativiteit zo te mogen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *